.png)
RESTAURAČNÍ PIVOVARY
Pro ty z Vás, kteří již mají nebo plánují vlastní restaurační provoz. Může se jednat o klasickou restauraci, pivnici, bar, hostinec či jinou alternativu pohostinství.
Tyto pivovary jsou totiž specifické tím, že se často umísťují přímo do prostoru provozu, a zákazník má tak jedinečnou možnost přímé interakce s výrobou. Může si prohlížet technologii, obdivovat práci sládka, či jen nasávat nezaměnitelnou atmosféru a vůni výroby řemeslného piva.
Naše restaurační pivovary navrhuje v úzké spolupráci s architekty a vždy se snažíme o jedinečné a s prostorem svázané dílo, které bude obdivovat nejeden Váš zákazník, ať už přijde jen na jedno pivo, nebo strávit večer s blízkými.


EXPERIMENTÁLNÍ PIVOVARY
Tyto pivovary jsou specifické jejich menší velikostí a jejich speciálním řešením. Často mívají různě kombinované otopy či jedinečné potrubní zapojení. Jejich předností je možnost si na menších várkách vyzkoušet různé typy technologických postupů a zjistit tak jejich výsledek.
Slouží tedy technologům, sládkům, či studentům k tomu, aby si s produktem mohli patřičně pohrát, zaučit se, či naleznout nové chutě a vůně.
My tyto pivovary vyrábíme především pro školy k výuce nových sládků, či na výzkum pro velké komerční pivovary nebo výzkumná technologická centra. Tím, že jsme výrobci, dokážeme se přizpůsobit všem zvláštnostem, co si na nás pivovarníci vymyslí.


VÝROBNÍ PIVOVARY
Pro ty z Vás, kteří chtějí klasickou výrobu zaměřenou na velký výstav, snadnou údržbu a efektivní mytí a plnění obalových materiálů s následnou distribucí. V tomto případě je nejlepší mít již naplánované budoucí odběratele produktů a mít zhodnocenou okolní konkurenci.
Tyto pivovary bývají čistě nerezové s často plně automatizovanou technologií. Ta zaručí hlavně stabilní kvalitu produktů a snížení nákladů na obsluhu, dále také rychlost a kontinuálnost výroby. Automatizace však není nutností a řada menších výrobních pivovarů je efektivní i v ručním či poloautomatickém provedení.
Naše výrobní pivovary se vším tímto řídí. Stále však platí, že jsou vyráběny na přání zákazníka a technologie se přizpůsobuje projekt od projektu. V dnešní době jsou tyto pivovary často využívány pro pronájem tzv. letujících pivovarů (sládkům co nemají vlastní pivovar) a jsou tedy zajímavou investicí.


ZÁŽITKOVÉ PIVOVARY
Tyto pivovary jsou specifické jejich menší velikostí a často i jejich ručním ovládání, které se zprošťuje od moderních technologií jako jsou čerpadla a motory.
Jsou zaměřeny na výrobu piva samotným zákazníkem, většinou za větší, či menší pomoci místního sládka. Zákazník tak může strávit klidně celý den, ve Vašem podniku výrobou vlastního piva. Odnese si krásný zážitek a průměrně za jeden měsíc se pak doma pochlubí svým dílem. Vy tyto služby můžete nabízet na zážitkových portálech a rozšířit tak svojí klientelu.
My tyto zážitkové pivovary rádi kombinujeme s restauračními pivovary, které je hezky doplňují. Není totiž nic lepšího než dopřát svým zákazníkům uvařit si vlastní pivo za stálého ochutnávání Vašich řemeslných produktů.
